MenPower Jaarprogramma, High Performance for Male Leaders

Vergroot je Emotionele kracht

je bent stressbestendig, moedig, hanteert je grenzen en bent niet uit het veld te slaan.

Vergroot je Mentale kracht

je verscherpt je aandacht, behoud je focus en genereert de resultaten die je wilt.

Vergroot je Fysieke kracht

je creëert een leefstijl waardoor je je steeds energiek en fit voelt en je ontwikkelt je vechtkracht

Ben je een mannelijke ondernemer, manager of professional

 • Wil jij de top bereiken en daar blijven?
 • Wil je het verschil maken en werken aan je leiderschap?
 • Wil je meer vaardigheden om alert, attent en opmerkzaam te kunnen zijn?
 • Wil jij op de juiste momenten kunnen presteren?
Om de top te bereiken en daar te bijven moet jij als persoon het verschil kunnen maken. Dit geldt in de sportwereld maar zeker ook in het bedrijfsleven.

Alleen kennis is niet genoeg. Veel mensen hebben dezelfde opleidingen gevolgd, beschikken over dezelfde kennis en hebben gelijke vaardigheden om een taak uit te kunnen voeren.

Wil jij het verschil maken, dan hangt het af van jouw leiderschap. Met de vaardigheden om alert, attent en opmerkzaam te kunnen zijn, om op de juiste momenten te kunnen presteren.

 

Dit ga je leren

 • Een kampioen is niet de persoon met de beste fysieke vaardigheden, maar bezit juist de mentale vaardigheden om zijn fysieke vaardigheden optimaal te benutten.
 • Een bodyguard is niet effectief door zijn fysieke bouw, maar door zijn opmerkzaamheid voor veranderingen in de omgeving.
 • Een succesvolle ondernemer is niet succesvol omdat hij veel weet maar door zijn scherpe oog voor kansen en zijn vermogen om snel te kunnen schakelen.
Martijn Bos is “mental coach”, personal trainer, hypnotherapeut en Krav Maga expert. Hij werkt ruim 15 jaar lang als specialist op het gebied van fysieke en mentale kracht, conflicthantering en empowerment trainingen.

Hij behoort tot één van de hoogst gegradeerde Krav Maga instructeurs in de wereld en is als eerst benoemd tot E.I.T. (Expert Instructors Team, Krav Maga) door de IKMF. Martijn werkte gedurende 6 jaar als docent conflicthantering aan de Hogeschool in Haarlem. Hij werkte onder andere als Discipline Coach bij TV programma “Van etter tot engel goes Kenya” (2006 RTL5), “Family Matters” (2008, 2010 NCRV), als trainer bij What the Frans (2015, NPO1) en Zelfverdediging voor vrouwen (Linda.TV 2016)

Martijn Bos is CEO van Trainingscentrum Helena. Trainingscentrum Helena is een centrum dat is gespecialiseerd in het aanbieden van trainingen die mensen helpt hun fysieke en mentale kracht te vergroten.

Trainingscentrum Helena verzorgt trainingen voor professionals, managers ondernemers, (persoons)beveiligers, bedrijven, overheidsinstellingen en kinderen om Sterk in hun Schoenen te staan.

Dit is wat je krijgt als je meedoet

In dit programma ontvang je gedurende een heel jaar lang op reguliere basis privé training in Krav Maga en Trojan Workout. Daarnaast ontvang je mental training en personal coaching op maat.

Training

Krav Maga training van ‘s werelds hoogst opgeleide instructeur

 • Je leert aanvallen en verdedigen, incasseren en uitdelen
 • Je leert prioriteiten stellen
 • Je leert technisch en tactisch handelen en doelgericht werken

Mental Training

 • Je leert vaardigheden om je optimaal te kunnen concentreren
 • Je leert hoe je je effectief kunt ontspannen
 • Je leert situaties inschatten en je omgeving scannen
 • je leert je alertheid te vergroten en een focus te behouden

Personal Training

 • Helpt je doelen stellen en deze te realiseren
 • Je creëert een mindset waardoor je controle krijgt over je leervermogen
 • Je leert hoe je obstakels en tegenslagen kunt gebruiken
 • Je leert hoe je steeds van je fouten leert

Dit levert het je op

 • je leert proactief (in plaats van reactief) met stress omgaan
 • je leert prioriteiten stellen, waardoor je direct in actie komt als een situatie dit van je vraagt
 • je leert zelfverzekerd te handelen en met opperste concentratie
 • alertheid waardoor je opmerkzaam en alert bent, zonder dat dit je extra moeite kost
 • vlijmscherpe focus, zodat je efficiënt en effectief kunt werken
 • een krachtige mindset voor succes en groei, waardoor je sterk staat bij tegenslagen, weerstand en uitdagingen
 • een vechtersmentaliteit, waardoor je kunt incasseren en uitdelen en nooit opgeeft.
 • een gezond, fit en sterk lichaam en je leert hoe fysieke inspanning een vaste plaats heeft in jouw lifestyle
 • skills om jezelf en je geliefden te beschermen, je (sociale) veiligheid kunt vergroten en vechten voor wat je waard bent!
Het jaarprogramma voor groepen is nog niet gestart, maar je kunt dit programma wel al individueel volgen.

 

In situaties waarbij plotseling je leven op het spel staat, bepalen je mentale vaardigheden je kans op overleven meer dan wat dan ook. 
Bovendien krijg je maar liefst 6 bonussen!
1. Deelname aan het speciale Krav Maga trainingskamp
Ebook ‘9 principes die je fysieke en mentale kracht vergroten door MenPower
Ebook ‘7 stappen voor utieme Social Awareness’
Videopresentatie van Martijn Bos over ‘9 principes die je fysieke en mentale kracht vergroten'(tijdens het Reuzesprongevent 2015)
Trainingsschema waar je thuis al direct mee aan de slag kan, voor meer fysieke kracht, inclusief kettlebel
Manual Krav Maga level 1
De houding om door te zetten en bereid te zijn om een strijd aan te gaan helpt je om actie te ondernemen, om te groeien en om gebruik te maken van je volledige potentie.

Opgeven en naar je angst en onzekerheid luisteren, remt je vooral af, waardoor je niet optimaal tot je recht kan komen.

December 2016 ben ik samen met Martijn gaan zitten om te kijken naar een persoonlijk plan, een plan dat past binnen mijn leven als vader van 3 en IT ondernemer en mij ondersteund in mijn ambitie en me op alle vlakke sterker kan maken Fysiek en mentaal

Klinkt als een hoop wensen en wellicht beperkte focus en we hebben dan ook aardig wat discussie gehad, ik ben graag fysiek bezig en vind onder druk staan erbij horen en zelfs wel fijn om te stretchen en het maximale uit mezelf te halen!

In januari zijn we begonnen met een een variant op Men Power,met daarin grote fysieke component en veel engagement op app en FB Messenger dat werk goed ook als je elders op wereld bent, even een korte check in en focus houden.

Het programma goed invullen en juiste richting bepalen was in het begin wel een ding, we hebben na 10 weken een eval gedaan en insteek aangepast op puur fysiek en daaraan mentaal koppelen, een kettlebel press was na een blessure gedropped van 28 naar 20,deze zijn we in core gaan inzetten en daaromheen, sparren ( fysiek op de mat en daarna met een koffie erbij in afronding van de 1:1 met een real life case if applicable)

Inmiddels zit ik weer op 28-30 press en gaan we de komende maanden door op deze pace,en hebben we een mooie challenge staan voor Q1 2018 en ik merk ook dat ik steeds sterker wordt en dat voelt top!

In maart kwam Martijn ook met een voorstel om te gaan sport vasten, ik was niet direct overtuigd, had een andere associaties bij vasten en niet een hele prettige eerlijk gezegd, ook het feit dat ik gewoon koffie en water kon drinken tijdens de 10 daagse vast periode was niet genoeg om me te overtuigen.

Toch heb ik het vorige maand ingezet samen met mijn vrouw, wij gaan vaak buiten de deur eten, drankje doen en merk dat ik vaak minder energie heb einde dag en besloten het toch te proberen en samen te gaan doen.

Het traject is heel straight forward, je bouwt af in een aantal dagen en hebt daarna een vast periode waarin je praktisch niet eet, wel drinkt en supplementen gebruikt “to stay afloat”, je lichaam gaat dan ipv suikers vet verbranden, je ondergaat een Metabolische Switch, heel gaaf!

Het niet eten valt mij mee, je merk wel dat je eigenlijk heel vaak even wat proeft en pakt door de dag heen, dat was wel insightful, daarbij moet je 30 mins sporten( iedere dag) dat lijkt easy maar je merkt dat je zeker in het midden to toch wel begint te veranderen, beetje chagerijnig wordt en dan moet je ook nog “verplicht” aan de bak…

De energie die je krijgt tijdens de kuur is geweldig, je denk sneller, doet meer (gek genoeg) en ik merkte dat ik helemaal niet veel nodig heb op een dag.

Ik ben 3 weken geleden afgerond en eet beduidend minder, sport nog steeds iig 5 keer per week en voel me een stuk fitter, en hou er dan ook igg 1 vast dag per week in om de switch aan te houden/zetten.

Maarten Jan Vermeulen

Ondernemer, CEO/founder Orange Tribes en Sleeve Music

Werken aan je focus, lifestyle en je fysieke en mentale, kracht gaat je leven veranderen. Je bent het waard! Doe daarom mee aan het MenPower jaarprogramma.

Ik zie ernaar uit om met je aan het werk te gaan!

Wil je liever in 4 termijnen betalen?
t

GARANTIEREGELING:

We willen dat je direct de effecten van de training merkt en dat je heel tevreden bent!

Mocht je na de eerste maand merken dat deze training toch niet aansluit bij je
behoeften, kun je binnen die periode aangeven dat je je geld terug wil.

Je krijgt dan
het volledige bedrag terug (minus het niet- restitueerbare bedrag van € 697,-).

 

 

 

Het jaarprogramma voor groepen is nog niet gestart, maar je kunt dit programma wel al individueel volgen.

Heb je belangstelling om mee te doen aan het jaarprogramma, of wil je meer weten over de 1 op 1 VIP-training en wil je Martijn hier persoonlijk over spreken?

Reserveer dan je MenPower gesprek door op onderstaande button te klikken en bespreek vrijblijvend of het programma bij je past.