In de afgelopen jaren heb ik veel met mannen en vrouwen gewerkt die succesvol waren maar energie en focus misten om ├ęcht verder te komen.

Door ze te trainen in hun Power, maakten ze sneller promotie, ging hun bedrijf meer omzet genereren en werden ze een persoonlijkheid met wie anderen rekening gingen houden.

Ik heb gezien dat mijn manier van werken heel goed aansluit bij ambitieuze mannen en vrouwen en zie het effect hiervan op hun leven. Dat geeft mij een enorme voldoening!

Martijn werkt al ruim 17 jaar lang als specialist op het gebied van fysieke en mentale kracht, conflicthantering en empowerment trainingen.

Hij behoort tot een van de hoogst gegradeerde Krav Maga instructeurs in de wereld en is als eerst benoemd tot E.I.T. (Expert Instructors Team, Krav Maga) door de IKMF.

Gedurende 6 jaar werkte hij als docent conflicthantering aan de Hogeschool in Haarlem. Hij werkte onder andere als Discipline Coach bij tv-programma “Van etter tot engel goes Kenya” (2006 RTL5), “Family Matters” (2008, 2010 NCRV), als trainer bij What the Frans (2015, NPO1) en Zelfverdediging voor vrouwen (Linda.TV 2016)