Wat jij niet wist over mindset en hoe het je kan tegenwerken

 • Wil je jezelf (her)ontdekken? 
 • Heb je een probleem waar je sturing bij nodig hebt?
 • Loop je vast met je huidige werk of werkzaamheden?
 • Merk je dat je meer last hebt van twijfel, zorgen, zeurende gedachtes of vervelende gevoelens? 

De COVID19 situatie is een serieuze crisis. En net als bij zoveel crisissen, groot en klein, is het jouw mindset die bepaalt hoe je hieruit komt. Maar wat is ‘mindset’ nu eigenlijk? En wat nou als je die ‘mist’…?

 

Doen of het juiste doen?!

Veel mensen denken dat een mindset iets is waardoor je je sterk voelt en waardoor elke tegenslag moeiteloos langs je heengaat. Ze denken dat ze iets verkeerd doen wanneer ze een rotgevoel ervaren.

En dat is volstrekt onjuist!

Het is zelfs zo dat mensen er niet graag voor uitkomen als het minder gaat, met als gevolg dat ze juist nog meer gaan ploeteren.

Wat zou het voor je betekenen als je iets zou doen, waarvan je weet dat het goed voor je is, zonder dat je last krijgt van nare gevoelens die vanzelfsprekend zijn als je echt je comfortzone wilt vergroten?

Het gaat er niet om of je je goed voelt. Dat kan gewoon niet altijd. Het gaat om hoe je omgaat met een situatie en op wat voor manier je leiding geeft aan jezelf, los van hoe je je voelt.

Want, en dit zal vreemd klinken; hoe je je voelt is lang niet zo belangrijk als wat je DOET. En wat daarbij het JUISTE is. Alles begint in jezelf.

En dat kan ik je leren

Martijn (41) werkt al ruim 20 jaar lang als specialist op het gebied van fysieke en mentale kracht, conflicthantering en empowerment trainingen.

Martijn mag zich sinds 2017 Krav Maga Expert Level 4 IKMF (International Krav Maga Federation) noemen. Dit is het hoogste niveau ooit behaald door een niet-Israëliër. Hij was de allereerste EIT en is een van de meest toonaangevende Krav Maga-instructeurs die empowerment over de hele wereld leert.

Daarnaast heeft Martijn een indrukwekkend cv op het gebied van training. Zo trainde hij de persoonlijke bewakers van David Beckham, de Backstreet Boys en de premier van Tsjechië, maar ook de bewakers van vermogende families in Nederland, bewakers van de grootste beveiligde gevangenis in China.  Bovendien was Martijn de eerste Nederlander die mocht trainen bij de Israëlische geheime dienst.

Martijn Bos is de CEO van meerdere bedrijven, die zich richten op mentale en fysieke kracht en heeft meer dan 5000 studenten les gegeven.

Martijn heeft zijn kennis en ervaring gebruikt om een ​​training te ontwikkelen die voor iedereen toegankelijk is: de Trojan Workout. Het gelijknamige boek Trojan Workout – the fast track to a sharper mind and a stronger body, waarin deze techniek en training wordt uitgelegd, werd in februari 2019 in Amerika gelanceerd en is in meer dan 20 landen verkocht. 

Zijn coachingsmethode is een geheim dat voortkomt uit een combinatie van bewegingswetenschap en 30+ jaar ervaring in de wereld van Martial Arts. Martijn weet uit eigen ervaring wat er nodig is om sterk te staan in het licht van wat het leven je ook brengt – en nu kun je delen in zijn zwaarbevochten kennis. Met inzichten en het creëren van impact leert hij mensen hun ware zelf te zijn, sterk te staan in elke situatie en unieke prestaties neerzetten. Met zijn unieke empowerment programma’s biedt hij je een trefzekere toolkit voor de nieuwe jij – scherper, sterker en zoveel zelfverzekerder!

Ben je benieuwd wat daarachter zit en hoe dat werkt? En wil je weten hoe jouw mindset je leven kan verrijken met hele mooie dingen? 

Heb je ooit een Krav Maga les gevolgd? Of een andere vorm van zelfverdediging? Dan heb je vast geleerd hoe je uit benarde situaties kunt ontsnappen. Maar hoe overleef je wanneer je verplicht thuis moet zitten omdat er wereldwijd een virus is uitgebroken en je niet naar buiten mag?

Als Krav Maga instructeur leer ik mensen om sterk in hun schoenen te staan in benarde situaties. En in tegenstelling tot wat veel mensen denken, is dit vaak meer een mentale dan een fysieke handeling. Hier heb je dus geen Krav Maga achtergrond voor nodig, alleen de behoefte om in elke situatie sterk in je schoenen te staan.

Ben jij klaar om nieuwe inzichten te ontvangen die je meer zelfvertrouwen, meer daadkracht, meer energie én meer liefde zullen geven?
Dan kan je mindset je heel goed helpen. Maar alleen bij het uitspreken van de wens om te veranderen.

Want je Mind is enorm aan verandering onderhevig en hij is vooral niet geschikt om hem vast proberen te zetten op één stand. Onmogelijk.
Je moet actie ondernemen en een plan maken, dit uitvoeren en observeren hoe jij jezelf tegenwerkt, belemmert en saboteert.

En daar zijn heel goeie manieren voor.

Dat weten, zien en begrijpen is stap 1. Maar alleen daarmee ben je er nog niet. Stap 2, in beweging komen, is minstens even belangrijk. Lees wat hierboven staat nog eens. En observeer wat je gedachtes zijn.

 •  Krijg je er energie van?
 • Haak je af?
 • Word je kritisch of lach je mij uit?

Alle 3 en nog veel meer reacties zijn mogelijk. En dat is gek als je bedenkt dat iedereen hetzelfde leest. Het kostte me jaren om dit in te zien, maar het heeft me enorm veel opgeleverd. Door dit inzicht heb ik namelijk veel ballast kunnen loslaten.

Doe je mee aan een simpel testje?

 1. Pak je telefoon eens.
 2.  Zet de zaklamp op je telefoon aan.
 3. Probeer nu met je zaklamp te zoeken naar een krasje op het tafelblad of stoel en wrijf er even over met je vingers. Als de kras diep genoeg is, zie je de kras niet alleen, maar voel je hem ook.
 4. Zoek nu met de zaklamp naar een kleurverschil op het oppervlak.
 5. Tot slot, zoek met je zaklamp naar de donkerste plek op het oppervlak.

?????

Dat gaat dus niet!

PRECIES!

 

En zo werkt het ook voor je geest. Je kunt vanuit jouw perspectief niet de donkerste plek in jouw prestaties vinden, de plek die staat voor wat jou er het meest van weerhoudt om te groeien.

En het inzicht dat je direct verder helpt, daar heb je een buitenstaander voor nodig; om je beeld op een situatie écht te vergroten en te vereenvoudigen. 

Ik heb al jaren een coach. Iemand die mij vanuit een heldere geest en een ander perspectief vragen stelt. En dat heeft me echt verder geholpen. 

Ik wil die persoon voor jou zijn. En daarom stuur ik je dit bericht over mijn nieuwste programma. En het is volledig online! 

From insight to Impact

De kracht van het leven zit in het DOEN. Het JUISTE doen. 

Deze vragen staan centraal bij aanvang van het programma:

 • Wie ben jij nu?
 • Wat wil je echt bereiken?
 • Hoe weet je dat je dit hebt bereikt? 

Het online programma bestaat uit 4 modules: 

Module 1: hoe het leven echt werkt en hoe jij daarvan kunt profiteren

 • Je leert aanvallen en verdedigen, incasseren en uitdelen
 • Je leert prioriteiten stellen
 • Je leert technisch en tactisch handelen en doelgericht werken

Module 2: ontwerp je vernieuwde zelf

 • Bepaal waar je nu staat en wat je heel graag wil bereiken
 • Vind energie, inspiratie en inzichten
 • Ontdek wat je verdere groei in de weg staat 

Module 3: maak een plan voor je grotere doel

 • Stippel de route uit die jou echt verder brengt
 • Leer alles over het creëren van een vlijmscherpe focus

Module 4: creëer en vergroot de Impact op jouw leven

 • Acties en resultaten
 • Blijven groeien

Startdata en investering: 

Het Power programma From Insight to Impact start op 27 mei 2020, elke tweede woensdag van de maand en wordt volledig online aangeboden. 
De online lessen zijn van 20:00-21:30 uur.

De investering in een groepsprogramma is € 497,- incl. btw.

Betaal je liever in termijnen? Dat kan, in 2 termijnen van € 255,- incl. btw per termijn.

 

Bovendien omvat het programma ook nog 

Groepscoaching:

 • 5 Online coaching sessies
 • Online fysiek trainingsprogramma
 • 1 live event
 • Ondersteuning met video’s, audio en verwerkingsopdrachten

Inclusief 5 bonussen!! Deze ontvang je meteen nadat je het programma hebt besteld.

 Om de persoonlijke aandacht te garanderen kunnen maximaal 12 deelnemers meedoen aan het groepsprogramma. 

Twijfel je nog, of heb je nog vragen?

Wil je liever individuele coaching!! Deze bestaat uit

 • 5 Online coaching sessies
 • Online fysiek trainingsprogramma
 • 1 live event
 • Ondersteuning met video’s, audio en verwerkingsopdrachten
 • Tweewekelijks, op individuele afspraak Online

Startdata en investering

Het Power programma From Insight to Impact start in overleg en wordt volledig online aangeboden.

De investering in een groepsprogramma is € 997,- incl. btw.

Betaal je liever in termijnen? Dat kan, in 2 termijnen van € 519,- incl. btw per termijn